http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONAČNO

Počela otvorena Beta Battlefielda 3

Battlefield 3
Kao što i naslov nalaže, fanovi BF franšize danas imaju razloga za slavlje

Vrijeme za špekulacije i pretpostavke je privedeno kraju. Od jučer je otpočela službena otvorena beta novog Battlefielda. Doduše, oni koji će ju igrati su vlasnici popularnih konzola, odnosno Playstationa 3 i Xboxa 360. PC verzija očekuje se danas oko 13 sati. O samoj igri napisali bismo više, no stvar je toliko puta obrađivana na Gamereportu da nam polako već izlazi na uši.

 

Malo trčanja, pucanja itd.

 

Ipak, dugo iščekivanje prilike za isprobavanje ovog perspektivnog FPS-a je konačno svršena priča, pa...ako možete, zaigrajte. Vjerojatno se nećete razočarati.

 

Daj Džejzi, zapjevaj nam jednu...

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije