http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZLAZI SLJEDEĆEGA TJEDNA

Rage: čekanju je kraj

rage
Još samo nekoliko dana dijeli nas od izlaska prve igre iD Softwarea u proteklih sedam godina

O Rageu smo od njegove najave pisali zaista mnogo. Radi se o najnovijem projektu iD Softwarea, jednog od najvažnijih studija u povijesti gaminga, studija koji je praktički izumio FPS žanr. Njihova posljednja igra bila je Doom 3 koja se na tržištu pojavila još 2004. godine.  

 

Odmah po izlasku Dooma, iD je započeo razvoj Ragea, igre koja se danas često uspoređuje s Borderlandsom i Falloutom 3, iako je njen razvoj započeo prije negoli su spomenuti naslovi bili uopće u planu.

 

Rage će diljem svijeta postati dostupan već sljedećega tjedna i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, a mi se nadamo da će barem malo pokvariti zabavu Modern Warfareu 3 i Battlefieldu 3.

 

Kako pak izgleda posljednji trailer koji je iD objavio prije iztlaska igre pogledajte ovdje:

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije