http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

12

FIFA uspješnija no ikad!

FIFA 12
FIFA 12 na dobrom je putu da postane najuspješnija igra u toj franšizi

Najnovija FIFA na europskom se tržištu pojavila krajem prošloga tjedna i instantno naišla na odobravanje publike. Tako je u Ujedinjenom Kraljevstvu igra odmah zasjela na prvo mjesto najprodavanijih naslova, no ne samo to – FIFA 12 treći je najuspješniji 'launch' neke igre u britanskoj povijesti.

 

Tako je FIFA 12 postala uspješnija i od primjerice GTA IV, a bolja od nje dva su naslova Call of Duty: Modern Warfare 2 i Black Ops.

 

Prodaja FIFA-e 11 u periodu lansiranja nadmašena je za čak 18%, a najviše je primjeraka prodano za Xbox 360 – ček 54% svih prodanih primjeraka. 44% primjeraka prodano je za PS3, a preostala 2% raspoređena su za čak pet preostalih platformi – PC, 3DS, DS, Wii i PSP. Možda će sada nekima biti jasnije zašto se mnoštvo naslova nikad ne pojavi na PC platformi, FIFA je jedna od najpopularnijih franšiza uopće, a na PC-u proda manje od 1% svih primjeraka...

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije