http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DESMOND IDE DALJE

Nakon Revelationsa stiže novi Assassins Creed!

revelations
Iako je iz Ubisofta prethodno najavljivano da će Assassins Creed biti zaključen nadolazećim Revelationsom, franšiza će ipak biti bogatija za još najmanje jedan naslov

Assassins Creed: Revelations na tržištu će se pojaviti 15. studenoga ove godine te se dosad mislilo da će upravo ta igra biti posljednji kotačić u Assassins Creed mehanizmu. Međutim, ekipa u Ubisoftu očito se predomislila te će franšiza nakon Revelationsa biti obogaćena još najmanje jednim naslovom.

 

Kao što smo već pisali, kroz Revelations ćemu preuzimati uloga čak trojice dosad poznatih AC protagonista: Altaïr ibn La-Ahada, Ezia Auditorea i Desmonda Milesa. U igri koja će uslijediti nakon Revelationsa još jednom ćemo preuzeti ulogu Desmonda Milesa, čijom ulogom završava i radnja u Revelationsu. 

 

'Assassins Creed bazira se na ciklusima; prvo smo imali Eziov ciklus, pa Altairov i oba će završiti u Revelationsu, dok smo Desmondov ciklus prethodno isplanirali završiti u prosincu 2012. Poanta je u tome da unutar franšize imamo mnogo ciklusa. Povijest je naše igralište', objasnio je Ubisoftovu odluku Alexandre Amacio, kreativni direktor franšize.

 

Vjerujemo da se obožavatelji neće buniti - Assassins Creed od svoje pojave spada u sam vrh gejmerske ponude.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije