http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA ONE S PROBLEMIMA

AMD izdao specijalnu verziju drivera za Rage

rage
Nakon što su i AMD i nVidia prije nekoliko dana izdali nove verzije drivera samo da bi poboljšali performanse u Battlefield 3 beti, AMD je izdao novu verziju drivera specijalno za Rage

Ako ste prije nekoliko dana nadogradili AMD/ATI drivere kako bi u Battlefield 3 beti ostvarili što bolje performanse, a Rage vam se sada svako malo ruši i imate problem sa zamuljanim teksturama – problem je u samim driverima za BF3. Objavljeno je to iz samog id Softwarea, a odmah je reagirao i AMD izbacivši noviju verziju drivera koji rješavaju grafičke probleme u Rageu i navodno poboljšavaju performanse.

 

 

Što se pak grafike na konzolama tiče, site NowGamer napravio je vrlo interesantnu usporedbu verzije za PlayStation 3 i Xbox 360. Ostali smo iznenađeni boljim prikazom (prije svega AA-om!) na Xboxu 360, a samu usporedbu možete vidjeti ovdje.

 

Rage se inače već pojavio na američkom tržištu, dok će se u Europi, pa i kod nas, pojaviti u petak.

 

 

Sve o temi:
amd
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije