http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZNENAĐENJE!

LA Noire uskoro i na PC-u!

lanoire
Nakon velikog uspjeha na konzolama, ali i kontroverze zbog iskorištavanja radne snage na samoj produkciji igre, LA Noire će se uskoro pojaviti i na PC-u!

Prije nekoliko dana pojavila se službena obavijest koju su mnogi, pa i mi – propustili objaviti. Krivi smo, časni sude! Naime, LA Noire, unatoč svim predviđanjima, ipak dolazi na platformu PC, i to vrlo skoro.

 

Prije no što se bacimo na glorificiranje verzije za PC koja će biti zakon i rasturiti konzolaške verzije – spomenimo samo da tomu neće biti tako. Ekipa iz Team Bondija obećava 'veće rezolucije i grafičku detaljnost', i to je to. No to kod Noirea nije ni bitno. Grafički aspekt igre uopće nije važan, unatoč briljantnim facijalnim animacijama o kojima smo pisali u mnogo navrata. Sigurni smo da će i igrači PC-a cijeniti vrijednost LA Noirea iako će se raditi o najobičnijem portu s konzola.

 

Povodom izlaska verzije za PC, iz Team Bondija objavljene su i specifikacije konfiguracije koja će vam biti potrebna za ugodno igranje:

 

Operativni sustav: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac

Procesor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz

RAM: 2GB to 8GB

Prostor na hard disku: 16GB

Videokartica: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB

Zvučna kartica: 100% DirectX 9 Compatible

DVD Drive

 

LA Noire za PC pojavit će se 11. studenog.

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije