http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PEER REVIEW

Dostupan besplatni DLC za Portal 2

portal 2
Valve je objavio potpuno besplatni DLC za jednu od najboljih igara godine

Peer Review ime je prvog DLC-a za genijalni Portal 2 koji je – potpuno besplatan. Da stvar bude bolja, isti je već dostupan na Xbox Liveu, PlayStation Networku i Steamu. Vrlo jednostavno – radi se o DLC-u koji donosi potpuno novu co-op kampanju, nove testne dvorane te 'challenge mode' sličan onome iz prvoga Portala - igrači moraju pojedine testove završiti u zadanom vremenu.

Ako pak dosad niste nabavili Portal 2, sad je prava prilika. Naime, cijena igre na Steamu spuštena je za čak 50 posto te sada iznosi samo 14,99 dolara.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije