http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NO SAMO ZA GLEDANJE

Warthog u Forzi 4!

Forza 4
Obožavatelji serijala Halo sigurno će biti oduševljeni implementacijom vozila Warthog u Forzu 4. Ostali baš i ne...

Turn 10 Studios odlučio je iz nekog razloga u svoj Forza Motosport 4 implementirati i slavno vozilo iz Haloa – Warthog. Međutim, moći ćete ga samo razgledati u modu Autovista, bez mogućnosti da sjednete za njegov virtualni upravljač. 

 

Autovista mod bit će svojevrsna virtualna garaža u kojoj ćete moći doznati sve podatke o nekom vozilu te upoznati svaki njegov milimetar. No razgledat će se moći tek nekolicina najslavnijih modela, a među njima će biti i Warthog, a količina otključanih automobila povećavat će se rješavanjem različitih izazova.

 

Iako će implementacija Warthoga sigurno razveseliti sve obožavatelje franšize Halo, pitamo se koji je smisao implementacije vozila kojim ionako ne možemo zaigrati?

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije