http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ROCKSTAR ODGOVARA FANOVIMA

Red Dead Redemption ipak i na PC-u?

KA_Red
Veliki kaubojski sandbox RDD možda bi se mogao pojaviti na PC-u

U nedavnoj seriji odgovora na pitanja javnosti, ekipa iz Rockstara objavila je nekoliko zanimljivosti vezanih uz njihove buduće projekte za PC računala. Kao što se vjerojatno pročitali u jučerašnjoj vijesti dana, LA Noire se priprema za svoj veliki izlazak na PC platformi. No što je s fanovima omiljenim Red Dead Redeptionom? Igra je, kao što znate, izašla na platformama Playstation 3 i Xbox360, dok je PC ostao zapostavljen.

 

Čuveni trailer... beng beng Laki Luk, beng beng, puca on...

 

Pa, prema igrinim autorima, RDD trenutno nije u stadiju PC konverzije zbog dva velika naslova koji su u pripremi. Naravno, govorimo o Max Payneu 3 i PC portu LA Noirea. Iako zbog prodajnih i projektantskih razloga čuveni vestern šuter na PC-u neće izaći tako skoro, Rockstar nije porekao da će Red Dead Redemption PC zauvijek ostati samo konzolaški naslov. Mi se iskreno nadamo da će odluka o PC konverziji pasti čim prije, s obzirom da se zaista radi o jednoj jako dobroj igri.

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije