http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SPEC 2 UPDATE

Novosti za Gran Turismo 5

Nakon brojnih problema koje je igra imala nakon izlaska, što je neugodno iznenadilo mnoge, ekipa iz Polyphonyja zasukala je rukave i nastavila raditi na poboljšanju najnovijeg Gran Turisma

Zasigurno se sjećate prašine koju je podigao izlazak Gran Turisma 5. Ne samo zbog njegove neosporne kvalitete, već i zbog brojnih problema koji se nisu očekivali od igre koja je u razvoju bila godinama i koja u nazivu ima Gran Turismo.

 

Na sreću svih onih koji su igru kupili, Polyphony Digital nastavio je raditi na igri te ispravljati brojne probleme, a jedna od obilnijih nadogradnji upravo je najavljena, i to kao update Spec 2.

 

Spec 2 će u igru implementirati interijere za sva vozila u igri, no isti će varirati kvalitetom. Nadodati će se i trkaći automobili iz tekuće NASCAR sezone i ono što će mnoge sigurno vrlo razveseliti – Polyphony obećava drastično skraćivanje učitavanja utrka.

 

Osim toga, cijena igre biti će snižena, a više informacija o Spec 2 updateu možete pročitati ovdje.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije