http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SINGLEPLAYER

Novi trailer za Modern Warfare 3!

Izlazak nove igre Call of Duty sve je bliži, uzbuđenje lagano raste, a kako bi sve podgrijali, iz Activisiona su u javnost pustili još jedan trailer

Call of Duty: Modern Warfare 3 na tržištu će se pojaviti 8. studenog ove godine, nedugo nakon izlaska njegova najljućeg konkurenta, Battlefielda 3. Kako bi nas još jednom podsjetio na to, Infinity Ward je napravio, a Activision objavio još jedan trailer koji ovoga puta pokazuje niz situacija iz singleplayer kampanje:

 

 

Podsjećamo, na igri radi Infinity Ward u suradnji s Sledgehammer Gamesom, Raven Softwareom te Treyarchom, a MW3 moći će zaigrati svi vlasnici PC, PS3, Xbox 360, Wii te platformi Nintendo DS.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije