http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FORZA 4!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

Forza 4
Nakon prošloga tjedna i Ragea koji smo napokon zaigrali, ovoga ćemo moći sjesti za virtualni upravljač ekskluzive za Xbox 360 – Forze Motorsport 4

Malo toga o Forzi 4 nismo ispisali u proteklih nekoliko mjeseci. Kao što znate, radi se o ekskluzivi za Xbox 360, koja slovi za najljućeg konkurenta Gran Turisma 5. S obzirom na viđeno, Forza 4 ozbiljno bi se mogla približiti ugledu Gran Turisma, a kvalitetom ga možda i nadmašiti, što više nije tako nedostižan posao s obzirom na dječje bolesti posljednjeg naslova.

 

Zadovoljni će biti i vlasnici kontrolera Kinect, pomoću kojega će u igri moći upravljati vidnim poljem pomicanjem glave.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u petak 14. listopada.

 

 

 

Dead Rising: Off the Record zapravo je dodatak Dead Risingu 2, kroz čiju ćemo alternativnu radnju ovoga puta prolaziti s protagonistom Frankom Westom, kojega se ljubitelji serijala sigurno sjećaju iz prve igre u franšizi.

 

Igra izlazi u petak, i to za platforme PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Ace Combat: Assault Horizon. U petak će se na tržištu pojaviti i novi nastavak u toj franšizi u kojoj, nažalost, neće moći uživati i vlasnici PC-ja. Igra će se pojaviti samo na platformama PS3 i Xbox 360, a za više informacija bacite oko na najavu Brune Lipeja. 

 

 

Dragon Age II: Mark of the Assassin: svi oni kojima Dragon Age II nije ubio volju za gejmanjem do kraja života mogu isprobati DLC koji bi trebao postati dostupan već u utorak, i to za PC, PS3 te Xbox 360.

 

Might & Magic: Heroes VI: šesta igra u franšizi M&M na tržištu će se pojaviti ovoga četvrtka kao ekskluziva za PC. Igra će zapravo biti prequel petom nastavku.

 

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije