http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ JEDAN U NIZU

Uvijek online za S.T.A.L.K.E.R. 2

stalker
S.T.A.L.K.E.R. 2 bit će još jedna igra u nizu koja će od igrača iziskivati stalnu vezu s internetom

Antipiratske zaštite koje od igrača iziskuju stalnu vezu s internetom već godinama izazivaju kontroverze, a često i završavaju vrlo neslavno. To ipak, čini se, ne priječi proizvođače i izdavače da i dalje inzistiraju na toj vrsti zaštite iako se time zapravo onemogućuje korištenje kupljenog proizvoda u svim situacijama. Zataknete li se negdje gdje nemate pristup internetu, možete zaboraviti na igranje igre koju ste legalno kupili i platili. Pošteno ili ne – procijenite sami.

 

Još jedna od igara koje će koristiti takvu zaštitu bit će i S.T.A.L.K.E.R. 2, izjavio je Sergey Grigorovich iz GSC Game Worlda. Grigorovich takvu politiku opravdava namjerom da se sadržaj igre nadopunjuje u realnom vremenu, umjesto korištenja klasične DLC forme.

 

S.T.A.L.K.E.R. 2 na tržištu će se pojaviti sljedeće godine i to će biti prvi naslov u franšizi koji ćete moći zaigrati i na konzolama.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije