http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

coop

Multiplayer u Mass Effectu 3!

masseffect3
BioWare je napokon i službeno potvrdio nagađanja: Mass Effect 3 imati će i multiplayer komponentu

Još od najave Mass Effecta 3 započele se spekulacije o eventualnoj implementaciji multiplayera u inače singleplayer-only serijal. Govorilo se i o potpuno novom nastavku koji bi sadržavao samo multiplayer, pa čak i o MMO-u.

 

Sada nam je pak poznato da se BioWare odlučio za co-op multiplayer za do četiri igrača. Konkretno, igra će sadržavati četiri multiplayer misije te proširenje singleplayera pod imenom Galaxy at War.

 

Prema tvrdnjama iz BioWarea, kooperativni multiplayer imati će neposredni utjecaj na singleplayer kampanju tj. biti će još jedan od alternativnih puteva kako izvojevati pobjedu protiv mrskog neprijatelja.

 

Ipak, iz BioWarea obećaju da Mass Effect i dalje prije svega ostaje singleplayer iskustvo te nećete mnogo izgubiti ne isprobate li multiplayer. Ne znamo za vas, ali mi svakako hoćemo!

 

Mass Effect 3 izlazi 6. ožujka 2012. i to na PC, PS3 te Xbox 360 platformu.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije