http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OH, RUSSIA, YOU SO CRAZY

Rusi objavili Skyrimov manual

Elder Scrolls Skyrim
Mjesec dana prije nego što je izašao na tržište Skyrimov manual dostupan je na globalnoj mreži zahvaljujući Rusima

Za vrijeme nedavnog Bethesdinog promotivnog eventa u Rusiji javnosti je, među ostalim, bila dostupna i igrina knjižica s uputama. Naravno, lokalni puk ne bi bio lokalni puk da neki mudrijaš u trenutku odsutnosti zaštitara nije popalio dotične upute, skenirao ih i stavio na internet. Bethesda o ovome, eto, nije progovorila u detaljima. U međuvremenu, ako ste dovoljno ludi za Skyrimom da ćete krenuti čitati manual mjesec dana prije nego što igra izađe, možete ga pronaći na Gameinformerovim stranicama.

 

Sigurni smo da se među ovim video isječcima nalazi i snimka krađe Skryim manuala...

 

Problem s procurjelim uputama mogao bi eskalirati u puno ozbiljniju stvar. Naime, znajući o kakvoj se ekipi radi, postoji realna opasnost da netko uskoro u javnost pusti i image same igre. Naime, Skyrim je, među ostalim, bio demonstriran na tom eventu, a press-kopije vrlo bi se lako mogle pojaviti na netu, što je puno ranije od predviđenog datuma izdavanja - 11. studenoga 2011.

 

O, Skajrime, što si lijep, sunce li ti ljubim!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije