http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KUHA SE, KUHA

DICE neslužbeno najavio Mirror's Edge 2

Mirrors_Edge
Stigle su nove dobre vijesti od autora Battlefielda 3

Sudeći po izjavi DICEovog Patricka Liua, igrači su spremni za novi Mirror's Edge. Kultni parkur šuter prije par godina je digao prašinu svojom inovativnom koncepcijom, neobičnim dizajnom i visokom igrivošću. Zbog krize u gaming industriji naslov je nedavno stavljen na čekanje. Međutim, Electronic Arts vjerojatno planira promijeniti odluku o gašenju projekta.

 

Minimalistički

 

Čim njegovi tvorci, koji su sada do grla u izradi moćnog i brutalno razvikanog Battlefielda 3, završe posao kojim se trenutno bave, sve nam se čini da će se primiti izrade nastavka gore spomenutog kultnog hita. Prema Liuu, tim iza originala uvjeren je kako su igrači spremni da zaigraju igrin nastavak, te kako je njegov potencijal neupitan.

 

Malo same igre

 

Datum izlaska igre, naravno, još nije definiran, s obzirom da izjave poput ove obično indiciraju kako je naslov u predprodukciji. Bez obzira na to, jako nam je drago vidjeti da se na igri konačno i radi. Mirror's Edge 2 igra je koja će oduševiti sve fanove originala, a ako njegovi autori pokažu notu kreativnosti, definitivno i privući 'neke nove klince'.

 

Još malo same igre...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije