http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ENGINE ZA SLJEDEĆU GENERACIJU

Square Enix predstavio Luminous

luminous
Square Enix predstavio je spektakularni engine iz vlastite radinosti pod imenom 'Luminous'

Nakon što nam je Epic predstavio svoju viziju budućnosti grafičkog prikaza i nakon što je budućnost već sada vrlo opipljiva kroz DICE-ov Frostbite 2.0 engine, svoj adut predstavio je i Square Enix.

 

Ta tvrtka upravo je predstavila engine pod imenom 'Luminous' koji bi trebao biti dovršen sljedeće godine, a bit će namijenjen sljedećoj generaciji gejminga.

 

 

 

Yoshihisa Hashimoto iz Enixa izjavio je da će njihov Luminous skratiti vrijeme produkcije igara za 30 posto, što će, naravno, značiti i veliko pojeftinjenje cijeloga procesa. Engine će biti namijenjen vrlo jednostavnim igrama, ali i kompleksnim konzolaškim naslovima sljedeće generacije, a hoće li se Luminous prodavati ostatku industrije, još nije potvrđeno.

 

Usporedbe fotografija stvarnoga svijeta i scena iz enginea možete vidjeti ovdje. Fotorealizam.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije