http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAGRADNJAČA

Rage - pravilnik nagradnjače

Rage
Datum objave:
14.10.2011 12:33
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte detaljna pravila nagradnjače Rage
1) Opis natječaja

Sudionici natječaja prijavljuju se ostavljanjem komentara na članku 'Rage' na temu 'Napiši nogometni vic'. Zadatak je napisati najzabavniji/najsmješniji/najmaštovitiji vic nogometne tematike. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikola Filipčić (promocija, tportal.hr), Krešimir Lauš (urednik rubrike Gamereport/Playtoy) i Bruno Lipej (Gamereport). Nagradit ćemo dva dobitnika i dodijeliti ukupno četiri nagrade.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši ostavljanjem komentara na članku 'Rage', a  tema je 'Napiši nogometni vic'. Važno je kod komentara ostaviti svoju e-mail adresu kako bismo vam se mogli javiti ako osvojite nagradu.


3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 14. listopada do 21. listopada 2011. Rezultati će biti objavljeni na stranici Gamereport.tportal.hr. U tom razdoblju radovi će se moći prijavljivati.


4) Nagrade

Nagrade su:

1.) FIFA 12 PS3 & PES 2011 PS3

2.) Dungeon Siege 3 PS3 & Shadows of the Damned PS3

3.) SHIFT 2 Unleashed PS3 & Portal 2 PS3

4.) Portal 2 Xbox 360

 

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada ni članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava ima pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije