http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA MILIJARDU

Battlefield 3 povećao prodaju hardvera!

Battlefield3
Battlefield 3 prva je igra nakon Crysisa koja ima iznimno značajan doprinos povećanju prodaje hardvera za PC

Konzole su danas, komercijalno gledano, dominantne na gaming tržištu i upravo se za njih redovito proda više od 95% primjeraka većine multiplatformskih naslova, dok na PC nerijetko odlazi tek postotak ili dva.

 

Mađutim, s vremena na vrijeme određeni naslovi uspijevaju razbiti taj obrazac i dobiti više pažnje od vlasnika PC-a, a jedan od njih je i Battlefield 3. Naime, pretpostavlja se da je upravo njegov skorašnji izlazak uzrok povećanja prodaje hardvera za PC i to u vrijednosti od – milijardu američkih dolara. 'To nije uspjelo ni jednoj igri još od Cryteka!' – zaključio je Ted Pollak iz Jon Peddie Researcha.

 

Jedino čemu se sada još možemo nadati je da će Battlefield 3 opravdati ovu milijardu i još važnije – očekivanja igrača. Igra će se na tržištu pojaviti već sljedećega petka, 28. listopada.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije