http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZLAZI U PETAK

Posljednji trailer za Batman: Arkham City

11
Za samo nekoliko dana na tržištu će se pojaviti jedna od najisčekivanijih igara godine

O nadolazećem Batman: Arkham Cityju sigurno znate već sve, a između ostaloga i to da će se igra na Europskom tržištu pojaviti već ovoga petka. Ne trebamo ni ponavljati da se radi o jednoj od najisčekivanijih igara godine i nastavku najbolje igre inspirirane stripom tj. filmom – Arkham Asylumu.

 

Upravo stoga pred sobom imate posljednji trailer za igru prije izlaska u kojemu možete vidjeti dobar dio onih protiv kojih ćete se boriti, ali i one koji će se boriti uz vas:

 

 

Nažalost, PC igrači će igru morati pričekati još malo – do 8. studenog, a Arkham City u produkciji je i za Wii U platformu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije