http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JAPANSKA SIMONA I ANTE TESTIRAJU FF

Square uposlio zvijezde da testiraju novi Final Fantasy

final fantasy 13
Square Enix odlučio je upregnuti sve što ima kako bi igračima u najboljem svjetlu prikazao novi Final Fantasy XIII-2

Što učiniti kada sva obećanja, najave i javni istupi ne pomažu da se vaša igra ne prodaje? Angažirati zvijezde da ju promoviraju, naravno. Square Enix je napravio upravo to - sakupio je trinaest "sudaca" koji će novi Final Fantasy iztestirati i dokazati javnosti kako igra nije još jedna polovično odrađena eskpanzija. Naravno, sve će biti popraćeno tonom publiciteta i "iskrenih" izjava, što će vjerojatno oduševiti sve japance koji sumnjaju u novi Final Fantasy.

 

Atraktivni Final Fantasy...jeste li spremni na dvojku?

 

Što se nas tiče, moramo priznati da je trinaestica bila sasvim solidna igra. Jedini problem s njom ležao je u činjenici da vam je trebalo pedesetak sati kako bi igra postala stvarno zanimljiva. Drugi dio trenutno je u fazi beta testiranja, a lokalni celebrity kadar koji uključuje "testere iz raznih područja" poput recenzenata, pjevača, zvijezda i sličnog iskreno će prenjeti svoja mišljenja široj javnosti. Naravno, crta poveznica svih spomenutih individua je da obožavaju Final Fantasy serijal. Hehe, toliko o objektivnosti, jelda?

 

Square Enix

Čuveni Judge 13. Impresivna ekipa, zar ne?

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije