http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FPS SIMULATOR

Ovako izgleda ultimativno FPS iskustvo!

Battlefield 3
The Gadget Show predstavio je nevjerojatni FPS simulator, a kako to izgleda kada na njemu zaigrate Battlefield 3, pogledajte u nastavku

Netko će nadolazeći Battlefield 3 zaigrati na laptopu s 15-inčnim monitorom, netko na desktop PC-ju s monitorom od 24 inča, a netko na konzoli i TV-u s dijagonalom većom od 100 cm. No, gotovo nitko neće imati priliku zaigrati ga u simulatoru opremljenim s pet HD projektora, ambijentalnom rasvjetom, surround zvukom, platformom za simuliranje kretanja u igri, senzorima za kretanje i vjernom replikom oružja.

 

Uglavnom, pogledajte i sami kako stvar funkcionira:

 

 

 

Osim što izgleda nevjerojatno, igranje u ovom simulatoru može biti i bolno. Naime, protivnička pucnjava simulira se kroz pucnjavu paintball oružjem na igrača. Ako ste pogođeni u igri, pogođeni ste i u stvarnosti.

 

Battlefield 3 izlazi 28. listopada, i to za platforme PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije