http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA ODLIKAŠE

Bioware prodaje oružje iz Mass Effecta

Mass Effect Puška
Bioware je nedavno u prodaju pustio novu jamu za novce u obliku replike čuvene puške M-8 Avenger

Dobili ste na lutriji? Puca vam ona stvar za 650 dolara? Mislite da vam na granici neće prigovarati zbog uvoza lažnog oružja? NEMA PROBLEMA! Svratite do Biowareovog dućana i kupite svoju pravu pravcatu, M-8 Avenger pušku. U slučaju da ne znate o čemu se radi, riječ je o 1:1 replici impresivne pucaljke iz Biowareovog Mass Effecta.

 

Bioware

 

 

U slučaju da ne pratite ovu bizarniju sekciju Gamereporta, napomenimo kako isti dućan sadrži i replike mačeva iz Dragon Agea, s time da naravno uzmete u obzir kako svaki...ali baš svaki artikl odnosno replika koju tamo nude košta jako, jako, puno. Stoga, što čegate? Navucite svoje kartonsko Mass Effect odjelo, recite tati da vam puška treba za školu, iskeširajte 650 dolara i molite boga da vam babe na granici ne odrape još pola toliko "zato jer im se činilo dost' carinljivim".

 

S puškicom u ruci ni ovakvi strašni traileri ne mogu vam ništa...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije