http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA BF3-OVCE

Mass Effect 3 multiplayer beta u siječnju

masseffect3
Multiplayer beta te demo verzija singleplayera biti će objavljeni u siječnju sljedeće godine, objavljeno je iz BioWarea

Kao što to uvijek biva prije izlaska svakog blockbuster naslova, tako se već sada na YouTubeu mogu pronaći video materijali koji prikazuju prvih desetak minuta singleplayer kampanje iz Battlefielda 3 ili tek raspakiravanje kutije u koju je smješten disk s igrom. I ne bi to ništa pretjerano značilo da se unutar kutije ne nalazi kod koji će svim kupcima BF3 omogućiti sudjelovanje u beta testiranju multiplayera Mass Effecta 3. Odmah nakon pojave videa BioWare je informaciju potvrdio i na svojoj Facebook stranici gdje je potvrđeno da će se beta održati u siječnju 2012., a u istom će mjesecu biti objavljen i demo singleplayera.

 

 

Izlazak Mass Effecta 3 zakazan je za 9. ožujka 2012. godine i to za PC, PS3 i Xbox 360 platforme.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije