http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BATTLEFIELD 3!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

Battlefield 3
Tekst je zapravo trebao biti naslovljen u jednini – 'igra', a ne 'igre'. Ovoga tjedna, naime, izlazi jedan od najisčekivanijih naslova ove godine – Battlefield 3

Battlefield 3: što napisati za Battlefield 3, sada, nekoliko dana prije njegova izlaska, a da se ne ponavljamo? BF3 je dijete DICE-ove kreativnosti i EA-ovog novca, izraslo na najnaprednijem engineu u povijesti video igara. Frostbite 2.0 budućnost je gaminga i to je činjenica, a DICE ga je prije svega kreirao upravo za BF3. No hoće li to biti dovoljno da se nokautira nadolazeći Modern Warfare 3 koji već sad izgleda kao ogromna skripta koja radi na zastarjeloj tehnologiji, ali je potpomognuta nevjerojatno velikom bazom obožavatelja? Rezultat tog sukoba znat ćemo u otprilike ovo vrijeme sljedeće godine, a koliko je Battlefield 3 zapravo dobar, moći ćemo saznati ovoga petka, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

S obzirom na vrijeme izlaska Battlefielda 3, velike izdavačke kuće izbjegavale su smjestiti datum izlaska svojih naslova baš u isti tjedan s BF3. Ipak, može se pronaći još pokoji naslov vrijedan pažnje:

 

Dance Central 2 (Xbox 360)

Back to the Future: The Game (PS3, Wii)

Captain America: Super Soldier (Nintendo 3DS)

inFamous 2: Festival of Blood (PS3)

Stronghold 3 (PC)

The Cursed Crusade (PC, Xbox 360, PS3)

The Haunted: Hell's Reach (PC)

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije