http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BIZARNO

Odigrao Super Mario 64 koristeći samo noge

new super mario bros wii nintendo
Ukoliko mislite da su igre koje igrate prelagane, predlažemo da počnete slijediti primjer autora priloženog video uratka

Nismo do kraja sigurni radi li se o sprdavanju sa franšizom ili iskrenom gamerskom podhvatu, no video na koji smo naišli pobija sve dosadašnje teorije o bizarnom prelaženju igara. Naime, mladac o kojem govorimo odlučio je završiti Super Mario 64 koristeći uglavnom noge. Za eventualne kompleksnije akrobacije ponekad koristi, naravno, i ruku, međutim to radi vrlo rijetko.

 

Što je sljedeće? Treniranje psa da završi Pokemone? Papige da igra Starcraft 2? Nebo je granica. Ono u što smo sigurni je, doduše, to da ovaj mladić svoj posao shvaća dosta ozbiljno. Naime, prohod o kojem govorimo ina nekoliko polusatnih epizoda. Ako vas interes za ovom serijom klipova ponese dalje od ovog članka, slobodno pogledajte predložene videe ili druge uratke dotičnog autora.

 

Apsolutno nenadmašivo...


 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije