http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAGRADE, NAGRADE, NAGRADE!

Rezultati Rage Nagradnjače

rage
Napokon, nakon dugog iščekivanja stigli su rezultati Rage nagradne igre

I tako, nakon hrpe suza (radosnica i onih drugih) uzrokovanih dijafazonom vaših humorističnih kreacija, odlučili smo se na četiri vica koja su odnjela nagrade. Izbor je bio težak, letile su boce, neko je mor'o par šamara dobit'...ali smo se na kraju svi pomirili, prepričavali viceve i smijali im se do ranih jutarnjih sati. Toliko su dobri bili.

 

Uglavnom, da ne duljimo, evo sretnih dobitnika!

1.) FIFA 12 PS3 & PES 2011 PS3 - El_MATA_dor (mh130297@gmail.com)

2.) Dungeon Siege 3 PS3 & Shadows of the Damned PS3 - croatian messi (lazor.denis@hotmail.com)

3.) SHIFT 2 Unleashed PS3 & Portal 2 PS3 - vicomen (antonio@hadarmedia.hr)

4.) Portal 2 Xbox 360 - lordjuraj (juraj.milosic1@hotmail.com)

 

Čestitamo sretnim vicmaherima! Kontaktirati ćemo ih direktnom mail porukom unutar sljedećih 48 sati vezano uz dogovor o preuzimanju nagrade. Svima ostalima hvala na sudjelovanju i više sreće drugi put!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije