http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

poboljšani brotherhood

Promjene u AC: Revelations multiplayeru

revelations
Ubisoft je objavio video u kojemu članovi teama koji radi na Revelationsu objašnjavaju kakve su promjene implementirane u multiplayer komponentu

Multiplayer se u Assassin's Creed serijalu po prvi puta pojavio u izvrsnom Brotherhoodu koji koji je izašao krajem prošle godine. Dojmovi kritike i publike bili su vrlo dobri, no multiplayer nikada nije dostigao popularnost nekih FPS naslova, no to se od njega nije ni očekivalo.

 

Ponukani uspjehom, u Ubisoftu su multiplayer odlučili implementirati i u nadolazeći Revelations, a kako će on izgledati i što se promijenilo u odnosu na Brotherhood, provjerite u videu kroz koji će vam to objasniti simpatični članovi Ubisoftovog teama:

 

 

Assassin's Creed: Revelations na tržištu bi se trebao pojaviti 15. studenog na PS3 i Xbox 360 platformama te 29. studenog na PC platformi.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije