http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UNCHARTED 3!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

uncharted 3
Prošloga tjedna napokon smo zaigrali Battlefield 3, no i ovoga tjedna dolazi nekoliko vrlo obećavajućih naslova

Prošlog tjedna na policama se napokon našao i Battlefield 3 i zaista nam nije jasno kako smo to uspjeli preživjeti nakon onakve količine hypea. A taman kad popusti mamurluk, evo novog udarca – Modern Warfarea 3.

 

No, u međuvremenu će se pojaviti podosta jako dobrih naslova, dapače – vjerujemo da će vam neki od njih biti i mnogo interesantniji od dva glavna FPS suparnika ove godine.

 

Uncharted 3: Drake's Deception: o Unchartedu 3 pisali smo zaista mnogo i o igri se već zna gotovo sve. Ukratko, Uncharted 3 najisčekivanija je PlayStation 3 ekskluziva godine koja ima vrlo težak zadatak – biti na razini svojega prethodnika. No tko zna, možda bude i bolja. Naime, Naughty Dog ovoga je puta u igru odlučio implementirati i multiplayer, a za coop i multiplayer su već u pripremi i dodatni DLC sadržaji.

 

Svi vlasnici Sonyjeve konzole igru će moći isprobati ove srijede!

 

 

 

GoldenEye 007: Reloaded: 'Reloaded' je u principu ista igra koja se prošle godine na tržištu pojavila kao Wii ekskluziva i tamo gotovo instantno stekla titulu najbolje pucačine na platformi i najbolje Bond igre u povijesti. A kad već idemo u povijest, 'GoldenEye 007' iz prošle godine remake je istoimene igre iz 1997. godine.  Razvojni studio za 'Reloaded' je u biti mijenjao samo grafički aspekt igre kako bi GoldenEye dobro izgledao i na PS3 i Xbox 360 konzolama za koje će se na tržištu pojaviti u petak. Od PC verzije najvjerojatnije neće biti ništa.

 

 

The Lord of the Rings: The War in the North: u vrijeme najveće popularnosti filmova baziranih na Tolkienovoj trilogiji na tržištu se pojavila i velika količina igara inspiriranih ili filmovima ili knjigama, ovisno o tome tko se dokopao koje licence. Nakon podužeg zatišja stiže nam nova 'The Lord of the Rings' igra i to iz Snowblind Studiosa, ekipe koje dosad nije izdala neki zapaženiji naslov, pa im je ovo svakako velika prilika za to.

 

Ovaj RPG moći će se zaigrati na PC, PS3 i Xbox 360 platformama i to u petak!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije