http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK NAJVEĆEGA

Rockstar objavio prvi trailer za Grand Theft Auto 5!

gtav
Više od tri godine nakon izlaska posljednjeg GTA naslova, Rockstar je objavio prvi trailer iz nadolazećeg Grand Theft Auta

Rockstar je održao nedavno dano obećanje: objavio je prvi trailer za nadolazeći, peti Grand Theft Auto, i to samo nekoliko dana nakon prve službene objave. Što reći nego da je nakon objave internet eksplodirao, a gejmeri završili po traumama diljem svijeta! Da, trailer je izvrstan, uvjerite se i sami:

 

 

Unatoč traileru, o igri još gotovo ništa nije sasvim pouzdano poznato, pa čak ni platforme. Naime, na kraju trailera se redovito pojavljuju i obilježja platformi na kojima će se pojaviti igre, no ne i na kraju ovoga. No gotovo smo sigurni da se igra može isčekivati na PC, PS3, Xbox 360, a vjerojatno i Wii U platformi. U narednih nekoliko dana svakako očekujemo pravu bujicu informacija vezanih uz GTA V, a dotad uživajte u pjesmi koja svira kroz trailer:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije