http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WROOOM!

Multiplayer trailer za Need for Speed: The Run

therun
Osamnaesti naslov u jednoj od najslavnijih trkaćih franšiza dobio je novi trailer posvećen multiplayer komponenti

Još vrlo malo vremena dijeli nas od izlaska najnovijeg dijela Need for Speed, franšize koja se kvalitativno preporodila u posljednjih nekoliko godina. Svi vlasnici PC, PS3, Xbox 360, Wii i 3DS platformi moći će ju zaigrati još ovoga mjeseca, 18. studenoga. A kako će u toj cjelini izgledati multiplayer, EA i Black Box odlučili su nam pokazati kroz još jedan atraktivan trailer:

 

 

S The Runom se Need for Speed vraća ilegalnim utrkama koje će se odvijati na lokacijama poput Las Vegasa, Detroita, Denvera i New Yorka. Ukupna dužina svih staza u The Runu iznosit će više od 300 km, zbog čega će osamnaesto (!!) izdanje Need for Speeda biti najveće dosad. Da stvar bude bolja, igru pogoni engine Frostibite 2.0, tehnologija koju smo prvi put mogli vidjeti u grafički impresivnom Battlefieldu 3.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije