http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI F2P MMO

Stiže Dragon's Prophet

Dragon's Prophet
Autori izrazito popularnog RoM MMO-a rade na igri u kojoj će biti zmajeva... puno, puno zmajeva

Runewalker Entertainment, developer iza popularnog Runes of Magic MMOa nedavno je objavio rad na potpuno novom projektu koji bi se na tržištu trebao pojaviti tijekom iduće godine - Dragon's Prophetu. Tržište je također relativan pojam za dotičnu igru, s obzirom da koristi vrlo popularni F2P, odnsno free to play model.

 

O čemu se tu točno radi? Pa, Dragon's Prophet koristi zanimljiv koncept po kojemu igrača ne čini njegova klasa, već vrsta zmaja s kojim je vezan. Naime, zmajeve koje koristite kao mountove i borbene saveznike morate uloviti i pripitomiti. Svaki od ulovljenih zmajeva igraču daje posebne statistike poput obrane za tenkove ili DPS za, pa, DPS. Vaš izbor zmaja bi, dakle, trebao determinirati vašu poziciju unutar grupe. Ovaj koncept dosta je zanimljiv, što će definitivno privući određeni kadar igrača (fanovi franšize Pokemon nam prvi padaju na pamet). Bilo kako bilo, igra izgleda sasvim solidno i nadamo se da će imati ono nešto što će ju uzdignuti iznad ostale F2P MMO žgadije.

 

 

Prvi DP trailer!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije