http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEVELOPERS DIARY

Glazba i zvuk u Skyrimu

Elder Scrolls Skyrim
Bethesda je objavila zanimljivi developer's diary u kojemu se govori o nastanku glazbe, zvuka i voice-actinga za nadolazeći The Elder Scrolls

Za točno tjedan dana moći ćemo zaigrati jedan od najiščekivanijih RPG naslova u nekoliko proteklih godina – The Elder Scrolls V: Skyrim. Nakon što smo u nekoliko navrata pisali o samoj mehanici igre, grafici, gameplayju, itd., vrijeme je i za – zvuk.

 

U najnovijem videodnevniku objašnjava se nastanak modificirane glazbene teme The Elder Scrolls, nastanak zvuka, odrađivanje voice-actinga u izvedbi holivudskih glumaca itd. Iako vam se možda ne čini zanimljivim poput rasprava o grafici, tek nakon ovakvih videomaterijala, priznajemo, počnemo zaista cijeniti zvuk u igrama.

 

I da, The Elder Scrolls tema otpjevana kroz tisuću barbarskih glasova ledi krv u žilama.

 

 

Kao što smo naveli, Skrim će se na tržištu pojaviti 11. studenog i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije