http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA SLJEDEĆU GODINU

Najavljen Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Bethesda je za sljedeću godinu najavila 'Ultimate Edition' posljednje igre Fallout

Otkako je preuzela franšizu Fallout, Bethesda je pod stalnim povećalom velike baze obožavatelja te kultne franšize. Oni su joj na kraju krajeva i mnogo toga zamjerili, no činjenica je da je upravo zbog Bethesde franšiza pridobila mnoštvo ovih obožavatelja.

 

Jedan od svakako najvećih problema Bethesdinih igara Fallout bio je vrlo problematični i danas već zastarjeli engine, zbog čega su igre, a posebice New Vegas, obilovale bugovima i brojnim tehničkim problemima.

 

No, upravo zbog toga najavljen je Ultimate Edition, obogaćeno izdanje Fallout: New Vegasa koji će sadržavati i sve DLC sadržaje, redom:  Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier's Stash i Gun Runners' Arsenal.

 

Uza sve to, autori najavljuju i ispravljanje tehničkih problema zbog čega nam se paket već sada čini vrlo primamljivim.

 

Fallout: New Vegas – Ultimate Edition na policama trgovina moći će se pronaći 10. veljače 2012. godine, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije