http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VOJNIK U SVAKOME OD NAS

Zvijezde Avatara i Superbada promoviraju MW3

modern warfare 3
Activision je angažirao Sama Worthingtona i Jonaha Hilla za igranu reklamu snimljenu za promociju nadolazećeg Call of Dutyja

S obzirom na sve veći novac kojim raspolažu izdavačke kuće i razvojni studiji, sve češće možemo vidjeti igrane reklame namijenjene promociji određene igre. Često se u njima nađu i slavni holivudski glumci ili sportaši, a Activision je odlučio angažirati Sama Worthingtona (Avatar) te Jonaha Hilla (Superbad, Knocked Up, Get Him to the Greek) kako bi promovirali nadolazeći Call of Duty: Modern Warfare 3.

 

 

Nedavno smo imali priliku vidjeti još jednu igranu reklamu, za nadolazeći Skyrim. Obje će se igre na tržištu pojaviti sljedeći tjedan: Modern Warfare 3 u utorak, a The Elders Scrolls V: Skyrim u petak. Kakav tjedan!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije