http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

AUTOMATSKA PUŠKA ILI MAČ?

Igre koje izlaze ovoga tjedna

Elder Scrolls Skyrim
Što zaigrati ovoga tjedna biti će vraški teško pitanje jer stiže nam nekoliko sigurnih hitova koje čekamo mjesecima pa i godinama

The Elder Scrolls V: Skyrim

 

Najnoviju The Elder Scrolls igru toliko željno isčekujemo da smo joj posvetili i temu tjedna. Igra izlazi u petak, 11. studenog. Ako Gamereport prestane funkcionirati na nekoliko mjeseci, ne brinite – igramo Skyrim.

 

Call of Duty: Modern Warfare 3

 

Da budemo iskreni, teško je odlučiti što nas više veseli; činjenica da stiže novi Call of Duty ili činjenica da nakon njegovog izlaska više nećemo morati podnositi zamarajuće Battlefield 3 vs. Modern Warfare 3 spike.

 

Novi CoD će nas vjerojatno opet i oduševiti i razočarati, kao što to čini i svake godine, no jedno je sigurno – biti će najprodavanija igra godine i vjerojatno jedna od najprodavanijih u povijesti, uz ostale CoD naslove.

 

Svi vlasnici PC, PS3, Xbox 360, Wii i DS platformi igru će moći zaigrati već sutra.

 

L.A. Noire: The Complete Edition

 

L.A. Noire jedan je od najozbiljnijih pretendenata za najbolju igru godine. Međutim, nedugo nakon izlaska igre zatvoren je Team Bondi studio zbog optužbi o kršenju radničkih prava zaposlenika koji su radili na igri dugi niz godina. S time su potonule i sve nade vlasnika PC-a da će ikada zaigrati ovu izvrsnu igru. No, iznenada je najavljen 'The Complete Edition', edicija koja će uz igru sadržavati i sve DLC sadržaje, a na PC nam stiže već ovoga petka.

 

Metal Gear Solid HD Collection

 

Metal Gear Solid 2: Substance, Metal Gear Solid 3: Subsistence, Metal Gear Solid: Peace Walker. Sve to u jednom, remasteriranom HD paketu koji će se već sutra pojaviti u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360, dok će sljedeće godine u izdanju moći uživati i vlasnici PlayStation Vita konzole. Iz nekog čudnog razloga, japanska verzija HD Collectiona neće sadržavati Peace Walker noslov.

 

The Black Eyed Peas Experience

 

Vlasnici Wii konzole od sutra će moći uživ...u biti, ne, nećemo pisati o ovoj igri. Vidite, zbog ovakvih je naslova Nintendo u samo šest mjeseci izgubio gotovo milijardu dolara. A The Black Eyed Peas su najgori bend na kugli zemaljskoj. Over and out.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije