http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MUTNA POSLA

Ukradeno 6.000 kopija Modern Warfarea 3

modern warfare 3
U Francuskoj želja za igranjem novog MW-a, čini se, dostigla je sasvim novu razinu

Kamion za dostavu, pun kopija Modern Warfarea 3, ove subote je opljačkan na području Créteila u Francuskoj. Razbojnici su se zabili automobilom u kamion, te kada je vozač planirao izaći van, pogodili ga suzavcem. Maskirani lopovi su nakon toga pokupili sve kopije Modern Warfarea (zajedno s kamionom), te nestali u nepoznatom smijeru.

 

Procjena ukradene robe je oko 400.000 eura, što je poprilično puno novca. Ako kojim slučajem živite blizu gore spomenutog mjesta i ugledate dva maskirana lika kako šeću okolo sa šest tisuća kopija Modern Warfarea, molimo vas da obavjestite lokalnu policiju.

 

Naj-visoko-budžetniji (da, zmislili smo riječ) MW trailer IKAD napravljen :D

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije