http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOLIM?!

Modern Warfare 3: u pretprodaji 'otišlo' 9 milijuna primjeraka

modern warfare 3
Kao što se i predviđalo, Modern Warfare 3 počeo je rušiti prodajne rekorde čak i prije izlaska

Svaka nova Call of Duty igra već tradicionalno ruši ne samo rekorde serijala već i rekorde industrije. Tako prošlogodišnji Black Ops još uvijek nosi titulu najboljeg 'launcha' nekog zabavnog sadržaja u povijesti , no čini se kako bi ga nadmašiti mogao upravo danas izašli Modern Warfare 3. Naime, prema analizi Atula Bagge, analitičara Lazard Capital Marketa, MW3 je već i prije izlaska prodan u vrtoglavih devet milijuna primjeraka.

 

Za usporedbu, nedavno pristigli Battlefield 3 u prvom je tjednu prodan u izvrsnih pet milijuna primjeraka od čega nešto više od tri milijuna odlazi na pretprodaju.

 

U Lazardu procjenjuju da će MW3 do kraja godine biti rasprodan u više od 20 milijuna primjeraka. Prošlogodišnji Black Ops dosad je prodan u 25 milijuna primjeraka a Modern Warfare 2 u 22 milijuna.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije