http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NIZOZEMSKA

Nakon MW3, i Skyrim prerano u prodaji

Nakon što je prije nekoliko dana u američkom trgovačkom lancu K-Mart prerano u prodaju pušten novi Call of Duty, isto se dogodilo i nadolazećoj igri The Elder Scrolls

Trgovci definitivno nisu gejmeri. Dokazuje to već drugi slučaj u nekoliko posljednjih dana gdje pojedine trgovine u prodaju puštaju igre koje službeno izlaze tek nekoliko dana kasnije. Već jučer je, naime, u nekim trgovinama u Nizozemskoj bilo moguće kupiti The Elder Scrolls V: Skyrim koji službeno izlazi tek u petak, 11. studenog.

 

Nakon što je prodan određeni broj primjeraka, a po internetu se raširila priča da je igra povučena iz prodaje. Sličan slučaj malo većih razmjera dogodio se prije nekoliko dana u trgovinama američkog trgovačkog lanca K-Mart gdje je nekoliko dana prerano u prodaju pušten Call of Duty: Modern Warfare 3. Kada se stvar pročula internetom, gejmeri diljem zemlje navalili su u trgovine, no u K-Martu su shvatili kakvu su grešku napravili i igra je povučena.

 

No, Francuze nije ni to spriječilo, pa su stvar uzeli u svoje ruke i riješili to na sebi svojstven način.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije