http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠOK I NEVJERICA

Modern Warfare 3 pokopan na Metacriticu

modern warfare 3
Kako se desilo mnogima, tako je red došao i na Modern Warfare

Kao što to obično biva sa kontroverznim blockbusterima, popratni cirkus koji slijedi službeni izlazak igre obično se dešava na Metacriticu. Kao što se, vjerujemo, dalo očekivati, prosječna ocjena dotične igre za PC je očaravajućih 1.4, dok Playstation 3 i Xbox krase ocjene od 2,1 i 2,6. Općenito je, naime, poznati kako "review bomberi" dosta često velike hitove pokušavaju spustiti postanjem izrazito niskih ocjena. Međutim, argumenti koje velika većina korisnika izlažu kao razlog izrazito niskih ocjena do neke mjere čak i imaju smisla.

 

Kapitalistički svijet je u opasnosti.

 

Naime, dobar dio korisnika poziva se na sličnost ovog i prijašnjeg Modern Warfarea, te na za nijansu drukčiji multiplayer. Prema njima Infinity Wardov bestseler jednostavno ne nudi dovoljno noviteta koji bi opravdali popriličnu cijenu ove hit igre. U drugu ruku, sigurni smo kako fanovi serijala bez rezerve smatraju kako je novi Modern Warfare "upravo to" što se multiplayer pucačina tiče. Problem kod svega ovoga je, prema nama, to što igre imaju svoje baze fanatičnih sljedbenika prije nego što su uopće stigle na police. U drugu ruku, također smatramo kako igra definitivno ne zaslužuje ovako niske ocjene. Dapače, čak i da je osjetno lošija od prijašnjih nastavaka, to ne opravdava prosječnu ocjenu 2 od 10. Takvo što bi trebale dobivati isključivo jako loše igre. A ruku na srce, MW3 definitivno ne spada među njih. Dapače, velik broj kritičara uglavnom ga je ocjenio s visokim 90 od 100.

 

Malo teatralnih trailera..

 

 

Što vi mislite? Zaslužuje li Modern Warfare linč kakav proživljava na Metacriticu? Ili se jednostavno radi o zlonamjernicima koji žele oblatiti novi Infinity Wardov hit. Čisto statistike radi, spomenimo kako su prosječne recenzije u omjeru 160 pozitivnih, 24 neutralnih i 411 negativnih. Ovo indicira na ozbiljno nezadovoljstvo mnogobrojnih korisnika. Međutim, kao što to obično i ide sa bestselerima, mjesec-dva nakon izlaska znati ćemo podržava li gaming zajednica ovaj next-gen naslov.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije