http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRUD UZALUD?

Najavljene još tri igre Game of Thrones

got
Nakon nedavno objavljenog RTS-a, u produkciji su i RPG, MMO te igra za socijalne mreže

Djela Georgea R. R. Martina sustiže sudbina Tolkienovih. Sjetite se vremena kada je Peter Jackson započeo s ekranizacijom serijala 'Gospodar prstenova'; igre inspirirane ili knjigom ili filmom počele su nicati kao gljive nakon kiše, što i nije bilo previše produktivno. Velik dio naslova bio je gotovo neigriv, a tek dio zaista zasluživao ime koje je nosio.

 

Tako i ovih dana R. R. Martin proživljava svoje najslavnije dane, i to zahvaljujući serijalu kuće HBO koji je snimljen prema njegovoj franšizi 'A Song of Ice and Fire'. Kao što se moglo i očekivati, na Game of Thrones (ime prvoga dijela serijala) odmah su navalili i razvojni studiji koji u ovom slučaju, nažalost, iza sebe imaju tek igre vrlo upitne kvalitete.

 

Nedavno se tako na tržištu pojavio RTS pod imenom Game of Thrones: Genesis koji, kao što smo i očekivali, nije naišao na previše pažnje. S razlogom. No fanovi ne trebaju biti razočarani jer u planu su još čak tri igre Game of Thrones.

 

 

Cyanide, studio zaslužan za Genesis, sada radi i na RPG naslovu, i to za PC, PS3 i Xbox 360. U isto vrijeme Bigpoint radi na MMO naslovu koji će biti free-to-play te igri za socijalne mreže.

 

Stvari, nažalost, ne obećavaju previše, no nećemo prejudicirati, možda se iz svega izrodi i koji solidan naslov.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije