http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LAUNCH TRAILER

Posljednji trailer za Assassin's Creed: Revelations

Ubisoft je objavio posljednji trailer pred izlazak nove igre Assassin's Creed

Assassin's Creed: Revelations na policama trgovina moći će se pronaći već sljedećega utorka za konzole PlayStation 3 i Xbox 360, dok će vlasnici PC-ja morati pričekati do kraja mjeseca, tj. 29. studenog. Kako bi nas još jednom podsjetili na to, iz Ubisofta su objavili posljednji, 'launch' trailer za jednu od najiščekivanijih igara godine.

 

 

Osim novog trailera, iz Ubisofta je jučer objavljeno i to da Revelations neće zahtijevati konstantnu internet konekciju, kao što je prvotno najavljivano, već samo kod aktivacije igre.  

 

Podsjećamo, kroz igru ćemo još jednom preuzeti uloge poznatih već junaka iz serijala: Altaïr ibn La-Ahada, Ezia Auditorea i Desmonda Milesa. Radnja će započeti u Kostantinopolu 1511. godine gdje ćemo u ulozi Ezija morati pronaći drevni artefakt koji je na sigurno sakrio Altaïr. Radi se o artefaktu koji bi zauvijek mogao zaustaviti ratove između Templara i Assassina. Kako bi pak uspio u tome, Ezio koristi relikvije koje mu omogućuju oživljavanje Altairovih iskustava i tu započinje dio igre kroz koji ćemo upravljati Altairom.

 

Kroz posljednji dio igre, igrač će preuzeti ulogu Desmonda Milesa u sadašnjem vremenu. Miles je, naime, zapeo u stanju kome, priključen na Animusu unutar koji je pronašao tzv. safe mode poznat pod imenom Black Room.

 

Jedini problem na koji bismo mogli naići jest siguran nedostatak vremena s obzirom na sve hitove koji su se na tržištu pojavili u posljednjih nekoliko tjedana.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije