http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SEZONA HITOVA

Igre koje izlaze ovoga tjedna

I ovoga tjedna nastavljamo u revijalnom tonu jer stiže nam još cijeli niz pravih hitova

Priznajte, postaje neizdrživo; Batman: Arkham City, Battlefield 3, Modern Warfare 3, Skyrim, L.A. Noire... Ovolika količina vrhunskih igara zasigurno zadaje glavobolje svakome tko želi zaigrati baš sve. No, stvari postaju sve bolje, ili gore – ovisi iz koje perspektive gledate. Ovaj tjedan na police dolazi još nekoliko sigurnih hitova.

 

Sanits Row: The Third

 

Uzmite Grand Theft Auto, iz njega uklonite sve tragove ozbiljnosti i dajte mu injekciju kiča, trasha i pretjeranosti u svakome smislu i dobili ste Saints Row: The Third. Za one manje upućene, radi se o akcijskoj avanturi smještenoj u otvoreni svijet zbog čega na prvi pogled asocira na već spomenuti GTA. No, radi se o igri u kojoj je zapravo jedini cilj što bolje se i bizarnije zabavljati jer doslovno sve što učinite u igri donosi vam pozitivne bodove. Što reći nego – jedva čekamo. Igru ćemo moći zaigrati već sutra, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Assassin's Creed: Revelations

 

Assassin's Creed jedna je od najuspješnijih modernih franšiza koja ne samo da uspijeva zadržati kvalitetu, već sa svakim novim nastavkom postaje i sve bolja. Nadamo se da će takav biti i Revelations kroz koji ćemo biti stavljeni u uloge čak trojice već poznatih protagonista serijala.

Igru će već sutra moći zaigrati vlasnici konzola PlayStation 3 i Xbox 360, dok će vlasnici PC-ja morati pričekati do 29. studenog.

 

 

Halo: Combat Evolved Anniversary

 

Prošlo je već desetak godina od izlaska prve igre Halo, prvog nastavka franšize koja je proslavila Xbox konzolu. Nakon nekoliko izvrsnih i manje izvrsnih igara, opet ćemo zakoračiti u prve čizme Master Chiefa kroz igru identičnu originalu, osim u grafičkom aspektu. Zanimljiva činjenica je da ćemo kroz igru moći izmjenjivati grafički prikaz jer će izdanje Anniversary istovremeno pogoniti dva enginea, jedan izvorni i jedan suvremeni.

 

Igra će na tržištu biti već sutra, i to samo za Xbox 360.

 

 

Need for Speed: The Run

 

Ni sami pomalo ne vjerujemo da ovo ispisujemo, no – 'Need for Speed: The Run' 18. je nastavak u ovoj kultnoj franšizi. Bit će to tek druga igra koju će pogoniti impresivni Frostbite 2.0 engine koji nas je oduševio u Battlefieldu 3. Nažalost, The Run će iz BF3 preuzeti i jednu lošu stvar: quick time evente koji su nas u nedavno izašlom FPS-u poprilično iritirali. Spomenuti 'eventi' događat će se kada će vozači biti izvan automobila i nadamo se da se ni u jednom trenutku neće pojavljivati unutar samih vožnji.

 

I da, u igri će se glasom i stasom pojavljivati Christina Hendricks. O da. Igra će izaći u petak, i to za platforme PC, Xbox 360, PS3, Wii i 3DS.

 

 

Jurassic Park: The Game

 

Nakon Back to the Future, studio Telltale Games otkupio je prava i na ime Jurassic Park i na temelju njega producirao akcijsku avanturu iz trećega lica koju će, tradicionalno, izdavati u epizodama. Prvi dio na tržištu će se pronaći već sutra, i to na platformama PC, Mac, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije