http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ELITA BEZ ELITE

Call of Duty: Elite ipak ne dolazi na PC?

codelite
'Elite', Activisionov multiplayer servis za posljednje dvije Call of Duty igre mogao bi u potpunosti zaobići PC platformu

Call of Duty: Elite službeno je objavljen 8. studenog – istoga dana kao i Modern Warfare 3 – no, samo za vlasnike konzola tj. PlayStationa 3 i Xboxa 360. Za one manje upućene, radi se o Activisionovom multiplayer servisu koji bi trebao bilježiti online statistike za njihove igre u budućnosti, ali biti i svojevrsna društvena mreža. Servis je inače potpuno besplatan, iako postoji i pretplatnička verzija koja godišnje stoji 50$ i daje vam neke dodatne mogućnosti.

 

Servis je u isto vrijeme trebao izaći na sve tri platforme, uključujući PC, no stvari su već negdje tijekom razvoja pošle krivim smjerom: 'Posvećeni smo PC verziji više no ikad' – naglasio je nedavno Chacko Sonny iz Beachheada, studija koji radi na razvoju Elitea – 'no potreba da osiguramo sigurno PC okružje veća je no ikad. Posao je vrlo obuhvatan i zbog toga PC verziju nećemo lansirati onda kad i verziju za konzole'.

 

Danas je, međutim, situacija još gora: 'Radimo na univerzalnom Elite iskustvu no ne možemo garantirati kada i hoće li uopće Elite postati dostupan za PC platformu' – objavljeno je na službenom Twitteru Call of Duty: Elite-a.

 

'Elite' je zasad fokusiran na Black Ops i Modern Warfare 3 no i lansiranje na konzolama popratili su veliki problemi što je Activision objasnio naglom navalom igrača na MW3.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije