http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZNIMAN USPJEH

U prvih 48 sati prodano 3.5 milijuna primjeraka Skyrima

tes
Već u prvih 48 sati prodaje recentni je The Elder Scrolls V prodan u više od 3.5 milijuna primjeraka

Odmah nakon izlaska Modern Warfarea 3 počele su pristizati vijesti o suludim brojkama prodanih primjeraka. No, to smo i očekivali. Pravo iznenađenje priredio je Skyrim koji je u samo 48 sati prodan u više od 3.5 milijuna primjeraka. Bethesda je od prvoga dana u distribuciju pustila sedam milijuna primjeraka za koje se vjeruje da će biti rasprodani u narednim tjednima te Bethesdi donijeti prihod od 400 milijuna američkih dolara.

 

Možda je pretjerano govoriti da su te brojke iznenađenje, no RPG naslovi još uvijek nisu popularni i igrani poput primjerice FPS naslova. Spomenuti MW3 već u prvom danu prodaje prodan je u 6.5 milijuna primjeraka (samo u SAD-u i Velikoj Britaniji!) te Activisionu donio zaradu od 400 milijuna dolara.

 

Za usporedbu, na dan izlaska Obliviona u distribuciju je pušteno 1.7 milijuna primjeraka, čak 4.7 milijuna primjeraka Fallouta 3 te pet milijuna primjeraka Fallout: New Vegasa.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije