http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Gas Guzzlers – bombastična jurilica hrvatske proizvodnje

gg
Gas Guzzlers trkaća je igra s primjesama destrukcije oponenata i ono najbolje – proizvod je hrvatskih umova

Serious Sam 3: BFE samo što se nije pojavio na tržištu. Datum nadolazećeg Crotemovog FPS-a zakazan je za sljedeći tjedan, tj. 22. studeni, a u njegovim će čarima moći uživati svi vlasnici PC, PS3 i Xbox 360 platformi. No, s prestankom isčekivanja Serius Sama 3 neće prestati isčekivanje hrvatskih igara. Naime, tvrtka pod imenom Gamepires radi na 'Gas Guzzlers' igri, vožnji s elementima destrukcije protivničkih automobila.

 

Gas Guzzlers gameplayem pomalo podsjeća na prošlogodišnji Blur Bizzare Creations studija koji je nakon financijskog neuspjeha igre nažalost zatvoren.

 

Uostalom, uvjerite se sami;

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije