http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SERIOUS SAM 3!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

10
Unatoč svim hitovima koji su se nagomilali tijekom nekoliko posljednjih tjedana vjerujemo da ćete ovoga pronaći barem nekoliko sati za novi nastavak u najpopularnijoj hrvatskoj franšizi

Serious Sam 3: BFE

 

'Svjetsko, a naše!', rekli bi neki s ponosom spominjući planetarno popularnu franšizu Serious Sam iz zagrebačke radionice Croteama. Sve je počelo još 2001. godine The First Encounterom koji je svojom old school FPS filozofijom osvojio i kritiku i publiku. Sutra, 22. studenoga, punih desetak godina nakon prvijenca, moći ćemo zaigrati posljednji nastavak u franšizi i upoznati se s početkom cijele priče. BFE će, naime, biti prequel, radnjom smješten u Egipat 22. stoljeća. Za ovaj nastavak Croteam je konstuirao i potpuno novi engine koji izgleda izvrsno, a nadamo se da će takva biti i cijela igra, iako je upitno koliko je moguće osvježiti koncept na kojemu se Serious Sam zasniva već čitavo desetljeće.

 

Serious Sam 3: BFE sutra ćete moći zaigrati na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Batman: Arkham City

 

Arkham City već se pojavio na tržištu prije nekoliko tjedana, no samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, dok će ga u petak, 25. studenoga,  moći zaigrati i svi vlasnici PC platforme. Kritike konzolaške verzije su izvrsne i kažu da je Arkham City u potpunosti dostojan nasljednik Arkham Asyluma, a to je definitivno najbolja preporuka svim fanovima prvijenca, ali i samog lika i djela Batmana.

 

Na dan izlaska PC verzije za sve tri platforme izlazi i DLC Robin Bundle Pack.

 

WWE '12

 

U petak će se na tržištu pojaviti i najnoviji nastavak u hrvačkoj franšizi, nakon vrlo dobrog WWE SmackDown vs. Raw 2011. Igra je najavljena za PS3, Xbox 360 te Wii.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije