http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVE JE MOGUĆE

U produkciji novi Killzone – za PlayStation 4?!

killzone3
Iz Guerilla Gamesa i službeno je potvrđeno da je započeo rad na novom nastavku u franšizi Killzone

Magazin Edge donosi službenu potvrdu studija Guerilla Games o početku produkcije nove igre u franšizi Killzone. O igri se, naravno, ne zna još ništa, no vijest o početku produkcije na zanimljiv se način podudara s prošlotjednom viješću da je jedan studio u vlasništvu Sonyja prestao s radom na svim projektima vezanim uz PlayStation 3 i prebacio se na razvoj grafičke tehnologije za hardver koji će se nalaziti u PlayStationu 4.

 

S obzirom na grafičku impresivnost Killzonea 3, sasvim je moguće da su glasine govorile upravo o Guerilla Gamesu. S druge pak strane, moguće je i da će se Killzone 4 ipak pojaviti na PlayStationu 3 s obzirom da je treći nastavak najavljen početkom 2010. godine, a na tržištu se pojavio početkom ove. Istom logikom, Killzone 4 na tržištu bi se pojavio krajem 2012. godine, nešto prije, kako glasine tvrde – izlaska PlayStationa 4. No taj scenarij smatran je manje mogućim s obzirom na popularnost franšize koja bi sigurno pomogla Sonyju pri lansiranju sljedeće konzole.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije