http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA NAJZAGRIŽENIJE

Trailer za kolekcionarsko izdanje Mass Effecta 3

masseffect3
BioWare novim trailerom najvećim fanovima predstavlja kolekcionarsko izdanje Mass Effecta 3

Mass Effect 3 jedna je od najiščekivanijih igara sljedeće godine pa nije ni bilo sumnje da će BioWare iz džepova najzagriženijih fanova pokušati izvući još pokoji dolar kolekcionarskim izdanjem. Ako ste jedan od takvih i imate 80 dolara viška, BioWare vam je priredio Collector's Edition te trailer koji prikazuje što sve ono sadržava:

 

 

Kolekcionarsko izdanje dakle uključuje različite skinove za Sheparda i ostatak tima te dodatna oružja koja neće sadržavati regularno izdanje igre. Kada neće biti na zadatku, Shepard će uz sebe imati i svog električnog ljubimca – pretpostavljamo psa, a tu će biti i dodatni lik te misija.

 

Što se pak samog pakiranja tiče, igra dolazi u metalnoj kutiji koja će sadržavati knjigu s konceptualnim artom iz igre te litografiju Normandyja.

 

Mass Effect 3 najavljen je za 9. ožujka 2012. za platforme PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije