http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE VEĆ U OŽUJKU

Najavljen Test Drive: Ferrari

tdu2
Nova igra u serijalu Test Drive na tržištu će se pojaviti već u ožujku sljedeće godine

Test Drive: Ferrari na tržištu će biti 30. ožujka 2012. godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360 – vijest je koja je stigla pomalo nenadano, i to o igri o kojoj se zasad ne zna apsolutno ništa. Informaciju je objavio Bigben Interactive, novi izdavač franšize.

 

Nije poznato čak ni to tko razvija igru, no pretpostavlja se da se radi o Slightly Mad Studios, koji je zaslužan za Need for Speed: Shift. Naime, Slightly Mad je još 2009. godine kupio Blimey! Games koji je u to vrijeme već radio na licenciranoj Ferrari igri, no njen je razvoj zaustavljen zbog nekih pravnih poteškoća.

 

Također, Ian Bell iz Slightly Mad Studiosa u nedavnom je intervjuu izjavio da publika 'u skorije vrijeme može očekivati vrlo interesantne vijesti o Ferrari igri'.

 

Ipak, sve su ovo još neslužbena naklapanja, no uvjereni smo da ćemo mnogo više znati za nekoliko dana.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije